Home > Modeling > Been a bad week for some reason…

Been a bad week for some reason…

Howdy,

Almost a week ago I was typing down a message about how little but still some work I had got done during the weekend in regards to my virtual modeling.
Hoping and thinking the week to come would be better.

Guess what, it was not, in fact, I haven’t done anything really useful in that part when it comes to the Iron Blossom models.
I tried add to the head frame a shaft model, all I got installed was the track leading from it to the dump & ore house, while the shaft it self lacks any showing… 😦
I have not even touched the ore house, neither the trestle…

Yesterday, I got the feel a little back, but not enough to do anything real useful – I got started on a new model, still mining based, but now an underground model based on a drawing I found in a mining journal from 1907.

Here is an image from my modeling program of this new model, so far I have not finished it and even got a test model into Trainz – but I hope to find the energy and feel to do it this weekend…

A view of the chute being installed inside of a tunnel mesh
Click for bigger image

Other then that, not much to report. 🙂

Linda

Categories: Modeling
  1. 08 Aug 2009 at 19:09

    Hmm… I read blogs on a similar topic, but i never visited your blog. I added it to favorites and i’ll be your constant reader.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: